Alte știri

SUA: Video de la lansarea noului iPhone – cel mai puternic telefon din lume în prezent

Pinterest LinkedIn Tumblr

Compania Apple a lansat, miercuri, 12 sepetembrie, trei noi modele de iPhone, numite Xs Max, Xs şi Xr, potrivit anunţului postat pe site-ul oficial. iPhone Xs și Xs Max tocmai ce au fost dezvăluite de către Apple, iar noile telefoane devin, de departe, cele mai bune pe care le poate oferi Apple în acest moment.

Zvonurile pe care le-am tot auzit în ultima vreme despre noile iPhone Xs și Xs Max nu au fost deloc departe de adevăr. Aveam deja o imagine conturată despre telefoane, iar acum, informațiile sunt concrete și confirmă ceea ce am auzit până acum.
 
În primul rând, e vorba de ecranele noilor telefoane. Modelul Xs are diagonala ecranului de 5,8 inci, așa cum s-a prezentat și ”vedeta” de toamna trecută. În schimb, Xs Max e considerabil mai mare, cu diagonala de 6,5 inci. Ambele display-uri au rezoluția de 2.436 x 1.125 pixeli. Modelul mai mic are, astfel, o densitate a ecranului de 458 ppi, cea mai mare pe care o oferă un telefon Apple până acum.
 
La baza ambelor noi smartphone-uri stă procesorul A12 Bionic. Acesta are șase nuclee, iar două dintre acestea sunt orientate către performanță, în timp ce celelalte patru sunt destinate pentru folosirea economică a energiei.
 
Per total, procesorul ar trebui să fie cu 15% mai rapid decât modelul A11. Și placa video de pe noul procesor e mai performantă, cu 50% mai puternică decât cea a modelului de anul trecut. Noul procesor Apple e primul creat pe procesul de fabricație de 7 nm.
 
Camera are un sistem dual, unul dintre senzori are 12 MP și este wide-angle, iar celălalt are tot 12 MP, doar că este telefoto. Blițul este îmbunătățit. Camera foto wide-angle are f/1.8, în timp ce cealaltă are f/2.4.
 
Pre-comenzile pentru iPhone Xr încep pe 19 octombrie, iar comenzile vor fi onorate începând cu 26 octombrie. Prețul telefonului va începe de la 749 de dolari, pentru cea mai mică dintre variantele de 64, 128 și 256 GB de stocare.

loading...

Comments are closed.