Economic

Surprizele Apple pentru anul acesta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Apple a cerut furnizorilor să producă cel puţin 75 de milioane de iPhone-uri 5G pentru sfârşitul acestui an, împreună cu noile modele Apple Watch, un nou iPad Air şi un HomePod mai mic, transmite astăzi Reuters, preluând Bloomberg News, scrie Mediafax.

Compania lui Tim Cook se aşteaptă ca livrările acestor iPhone-uri de nouă generaţie să ajungă la 80 de milioane în 2020.

Apple îşi propune să lanseze 4 noi modele de iPhone luna viitoare cu viteze wireless 5G, un design diferit şi o gamă mai largă de dimensiuni ale ecranului, a raportat Bloomberg, adăugând că telefoanele de ultimă generaţie vor fi expediate mai devreme decât dispozitivele Pro.

Apple pregăteşte şi un nou iPad Air cu un ecran de tip edge-to-edge iPad Pro, două noi versiuni Apple Watch şi primele sale căşti over-ear în afara mărcii Beats.

Compania a dezvoltat, de asemenea, un nou Apple TV box cu un procesor mai rapid pentru jocuri îmbunătăţite şi o telecomandă actualizată, deşi s-ar putea să nu fie livrat până anul viitor, a raportat Bloomberg.

Apple nu a răspuns imediat la solicitarea Reuters pentru comentarii.

loading...

Comments are closed.