Politic

Surse: Platon s-ar fi înțeles cu autoritățile din Ucraina pentru ca extrădarea sa să fie declarată ilegală! Guvernarea de la Chișinău gata să-l ajute

Pinterest LinkedIn Tumblr

Veaceslav Platon a găsit o modalitate de soluționare a problemei sale în Ucraina. Următoarul pas este al celor din alianța de guvernare. Se zvonește că Platon, condamnat la 25 de ani de închisoare pentru escrocherie și corupere, ar fi oferit o sumă de bani celor din alianța de Guvernământ pentru extrădarea sa în Ucraina.

Sursele noastre spun că Veaceslav Platon ar fi reușit să ajungă la un numitor comun cu autoritățile din Ucraina, ca aceștia să declare ilegală decizia de extrădare a fostului deputat în Republica Moldova. Acum este rândul majorității parlamentare de la Chișinău să acționeze și să îl întoarcă pe Platon în Ucraina, unde se zvonește că va scăpa de dosare prin mituire.

De notat este faptul că, aceleași surse au comunicat că Platon a repetat oferta de 10 milioane de dolari pentru Dodon, Maia Sandu și Năstase. Motivul acestei oferte este coruperea celor de la Guvernare cu scopul de a fi întors în Ucraina.

De menționat este faptul că deputatul din fracțiunea PSRM, Vladimir Țurcan ar fi fost observat mergând în penitenciarul 13 pentru o întrevedere cu Platon. Se vehiculează că scopul acestor vizite este de a negocia prețul extrădării în Ucraina.

Amintim că și alte persoane condamnate au reușit să obțină reducerea termenului de detenție în ultimele 2 luni. Astfel, termenul lui Filat a fost redus cu aproape 2 ani, iar cel al hoțului în lege, Vladimir Moscalciuc, alias Makena cu 6 ani și 8 luni.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.