Politic

Susținători PPDA și călătoriile în timp? „Lista interceptărilor” prezentată de Moțpan conține poze din septembrie 2019

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai multe persoane se arată nedumerite cum în lista prezentată azi de Chiril Moțpan, mai mulți activiști și jurnaliști apar cu pozele făcute acum recent.

Un activist civic, membru al mișcării CPR Moldova – Centrul de Politici și Reforme, se arată nedumerit într-o postare, cum poza lui Sergiu Tofilat, cu rama de facebook „votez F9” care a apărut abia în septembrie 2019, ar fi putut ajunge pe „lista interceptărilor” care s-ar fi făcut în perioada Guvernării PD.
Eu am o mică întrebare la autorul listei persoanelor ce au fost urmărite la indicaţia fostei conduceri MAI. Dacă lista a fost făcută de fosta conducere MAI, cum s-a primit ca în listă sunt poze spre exemplu a lui Sergiu Tofilat cu photoframe „Eu votez echipa forţa nouă” care a apărut abia în septembrie 2019, pe timpul actualei guvernări?” scrie Andrei Cebotari.
Jurnalistul Eduard Robu,  se amuză pe seama situației întrebând retoric: „Să înțeleg că moldovenii au descoperit călătoriile în timp?”
Lista Interceptărilor, Sergiu Tofilat, rama Forța nouăÎn același timp, activistul CPR, îl atenționează pe Moțpan, că Occuppy Guguță și CPR Moldova – Centrul de Politici și Reforme, chiar dacă au militat împotriva lui Vlad Plahotniuc, nu sunt în automat și susținătorii Platformei DA, așa cum a denumit Moțpan „Lista Interceptărilor susținătorilor PPDA”

Dacă lista a fost făcută personal de autorul listei, ţin să menţionez că Occupyguguta şi CPR Moldova (din care fac parte şi eu) au protestat împotriva lui Plahotniuc, dar nu sunt susţinătorii PPDA, aşa cum i-aţi calificat în listă, în mişcare persoanele având diverse viziuni politice, iar faptul care ne-a unit a fost lupta cu oligarhul.” menționează activistul.

Amintim că președintele Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică, Chiril Moțpan, a prezentat o listă în care s-ar regăsi susținători ai Platformei Demnitate și Adevăr, activiști și jurnaliști, care ar fi fost interceptați. Potrivit lui, o parte dintre liderii protestelor organizate de Platforma DA erau și filați, urmărindu-se adunarea informațiilor compromițătoare.

loading...

Comments are closed.