Sute de mii de modele Mercedes sunt rechemate din cauza unui defect PERICULOS. Vizate sunt mașinele produse între anii 2001 și 2011

Producătoul auto german Daimler a anunțat sâmbătă că recheamă 744.000 de modele Mercedez-Benz din Statele Unite întrucât trapa de sticlă de pe acoperiș s-ar putea detașa, reprezentând un pericol. Vehiculele vizate fac parte din modele realizate între anii 2001 și 2011, transmite Reuters, citat de MEDIAFAX.

Rechemarea masivă acoperă peste 20 de modele din liniile C-Class, CLK-Class, CLS-Class și E-Class. Producătorul auto precizează că legătura dintre trapa de sticlă și cadrul camerei culisantă nu îndeplinește specificațiile și ar putea conduce la detașarea trapei.

Proprietarii care au plătit deja pentru remedierea problemei vor putea cere rambursarea banilor din partea Daimler.

Un purtător de cuvânt al Mercedes Benz din SUA a spus că nu știe numărul total al vehiculelor care vor fi rechemate la nivel global.

Comercianții vor inspecta lipirea trapei de sticlă și vor înlocui trapa dacă este necesar, potrivit companiei.

Luna trecută, Mercedes a acceptat să plătească o amendă de 20 de milioane de dolari, după o investigație guvernamentală asupra modului în care a gestionat 1,4 milioane de vehicule rechemate.

Total
0
Shares
Total
0
Share