Alte știri

Svetlana Rotundu: Mărul otrăvit s-a copt? Acel măr otrăvit s-a desfăcut în două: o bucată curată și o alta în continuare cu otravă

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Tot ceea ce se întâmplă astăzi în Republica Moldova: cumpărarea deputaților, încercări de demitere a unui guvern și instalarea altuia, moțiuni în parlament: nu acesta e scopul, acestea sunt mijloacele. Scopul final este altul. Și din cauza că v-a orbit fotoliul de prim-ministru, nu-l vedeți. O să rămâneți foarte surprinși când spectacolul se va apropia de sfârșit.

Am auzit deja discuții despre staff electoral comun, front comun la prezidențiale. Mărul otrăvit s-a copt? Sunteți gata să-l mâncați? Felicitări. Acel mar otrăvit s-a desfăcut în două: o bucată curată și o alta în continuare cu otravă. Vedeți bine pe care o alegeți!

Mă adresez partidelor de opoziție veritabilă din parlament. Știu că aveți nevoie de un personaj negativ ca să supraviețuiți, nici Făt-Frumos n-ar fi fost erou dacă n-ar exista balaurul. Cu toate acestea, aveți grijă ce vă doriți. Să nu scăpați de dracul și să-l aduceți înapoi pe taică-său. Speranța mea rămâne că încă nu e totul pierdut și încă mai putem să ne așezăm la aceeași masă ca să căutăm soluții. Nu pentru noi, nu pentru prezidențiale, ci pentru țară”, a declarat deputata democrată Svetlana Rotundu.

 

loading...

Comments are closed.