Externe

Sylvester Stallone nu a murit! Ştirea care circulă pe net este FALSĂ

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sylvester Stallone. „Sylvester Stallone a murit!„, aceasta este ştirea ca a zguduit lumea luni dimineaţă. Informaţia a apărut după ce o poză prin care se transmis condoleanţe actorului s-a viralizat pe reţelele de socializare.

Sylvester Stallone. Ulterior, s-a dovedit că această informaţie este de fapt un fake news, scrie Realitatea.

Ştirea ca Sylvester Stallone ar fi murit s-a răspândit rapid. Primele informaţii indicau un posibil cancer de prostată.

(w500) Sylvester

Sylvester Stallone. Şi în septembrie 2016 a mai apărut un fake news în care se anunţa că „Sylvester Stallone a fost gasit mort in locuinta sa din Los Angeles„.

Informatia s-a viralizat ultra-rapid, iar pe retelele de socializare au inceput sa curga mesajele de condoleante. Nu a durat totusi mult si s-a dovedit ca este vorba despre o stire falsa. Sylvester Stallone este bine mersi, nu a patit absolut nimic.

Sylvester Stallone. In urma cu cinci ani a mai circulat o astfel de stire falsa, atunci cand se anunta ca a avut un accident cu snowboardul. Si in 2015 s-a zvonit ca ar fi decedat intr-un accident rutier. Aceasta din urma a fost mai mult decat o farsa, pentru ca utilzatorilor care au dat click pe „stirea” respectiva hackerii le-au furat datele personale.

Sylvester Stallone dezvăluie prima imagine din Creed II

Duminică, Sylvester Stallone le-a dezvăluit fanilor în premieră o imagine din mult așteptatul său film Creed 2 în care apar Rocky, Ivan Drago și protejații lor care se vor înfrunta.

Sylvester Stallone. Actorul în vârstă de 71 de ani a publicat pe contul de Instagram primul poster pentru Creed II. Imaginea sugerează că povestea filmului se va centra pe lupta dintre protejatul lui Rocky Balboa (Sylvester Stallone), fiul lui Apollo Creed, interpretat de Michael B. Jordan și fiul lui Ivan Drago (Dolph Lundgren), Viktor Drago. Acesta din urmă este interpretat de pugilistul de origine română Florian “Big Nasty” Munteanu.

Sylvester Stallone. Ivan Drago este cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson, personajul principal din filmul “Creed”, lansat în 2015. Pelicula va avea premiera pe 21 noiembrie anul acesta.

loading...

Comments are closed.