Tânăr din Ialoveni, condamnat la închisoare după ce și-a bătut mama pentru că nu i-a lăsat casa moștenire

Un tânăr de 23 de ani din raionul Ialoveni a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare după ce, în urmă cu doi ani, și-a agresat mama din cauză că aceasta a refuzat să-i treacă casa în testament.

Sentința a fost pronunțată joi, 7 martie, de Judecătoria Hîncești. Potrivit dosarului, incidentul a avut loc în februarie 2022, când inculpatul, în vârstă de 21 de ani la acea vreme, se afla acasă cu un prieten și consumau băuturi alcoolice.

Tânărul a insistat ca mama sa, în vârstă de 48 de ani, să redacteze un testament prin care să-i lase casa după deces, dar femeia a refuzat. Nemulțumit, individul a agresat-o fizic, aplicându-i multiple lovituri în diferite zone ale corpului. Agresiunile s-au repetat pe parcursul a două zile, victima fiind atacată de mai multe ori. Abia la a treia zi, femeia a reușit să ceară ajutorul poliției.

Inculpatul și-a recunoscut vina în instanță și și-a cerut scuze de la mama sa, invocând influența prietenului său. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Chișinău în termen de 15 zile.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share