Alte știri

Tânăra care s-a aruncat în gol de pe o clădire din centrul capitalei a decedat la spital

Pinterest LinkedIn Tumblr

O tânără de 29 de ani a căzut în gol de la etajul 5 al unui bloc de locuit de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt din centrul Capitalei. Tânăra a fost transportată la spital cu diverse traumatisme și fracturi, iar ulterior aceasta s-a stins, relatează TV8.md

Pacienta a fost adusă în stare extrem de gravă la spital. Medicii specialiști au luptat pentru a-i salva, însă, cu regret a suferit traumatizme incompatibile cu viața și la scurt timp după ce a fost spitalizată, pacienta a decedat”, a declarat pentru tv8, purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene.

Informația de cădere de la înălțime este înregistrată la ora 12.50. Un echipaj al poliției și o ambulanță au fost trimise la fața locului. Femeia în vârstă de 29 de ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc de locuit cu 6 etaje, din centrul Capitalei și s-a ales cu multiple traumatisme și fracturi. Aceasta a fost preluată de ambulanță în stare conștientă”, a declarat ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic.

Citește și: FOTO // Tânăra care s-a aruncat în gol de pe o clădire din centrul capitalei a fost transportată la spital

loading...

Comments are closed.