Tânăra care și-a șocat urmăritorii de pe TikTok, după ce și-a tatuat numele iubitului pe frunte: “Îmi regret tatuajul”

La o săptămână după ce a șocat utilizatorii TikTok pentru că și-a tatuat numele iubitului pe frunte, o tânără face o mărturisire surprinzătoare: tatuajul nu este adevărat. Femeia a vrut însă să atragă atenția spre un alt detaliu, scrie Observatornews.ro

Deloc surprinzător, oamenii au fost șocați când Ana Stanskovsky a postat pe TikTok moment în care aceasta și-a tatuat numele iubitului Kevin pe frunte. Așezată pe spate în scaunul artistului tatuator, ea a spus: „Hai să o facem!”.

Mulți utilizatori au judecat-o pentru alegerea extremă făcută, asta pentru că era posibil să rămână cu numele tatuat pe frunte pentru tot restul vieții, însă nu și cu iubitul. Mai mult, un artist de tatuaj celebru i-a spus chiar femeii că le crede că este „100% fals”.

Acum, Ana, care a strâns zeci de milioane de vizualizări pe TikTok după ce a postat clipul care a devenit celebru, a recunoscut că totul a fost un șiretlic. Când a postat inițial videoclipul, în ciuda oamenilor care au fost sceptici, Ana a spus: „Da, este real. Nici măcar nu îmi vine să cred că am făcut-o. Știu că este puțin nebunesc. Dar îmi place să-mi exprim sentimentele și cred că dacă iubești cu adevărat pe cineva, ar trebui să poți să-i arăți.”

Răsturnare de situație, după ce a devenit virală prin gestul extrem

Cu toate acestea, acum a recunoscut că totul a fost fals – și motivul pentru care a făcut-o a fost pentru că regretă un alt tatuaj și nu vrea ca altcineva să treacă prin același lucru.

Postând un alt videoclip pe rețelele de socializare, în care și-a șters numele Kevin de pe frunte, ea a explicat: „Tot ce vreau să spun este că îmi regret tatuajul… dar nu și pe acesta”. După ce și-a arătat fruntea, Ana a continuat: „Pentru că acesta nu este de fapt un tatuaj adevărat. Vreau să știe toată lumea că îmi regret tatuajele și s-ar putea să le regreti și tu pe ale tale când vei îmbătrâni. Și, ca persoană acoperită pe deplin de tatuaje, simt că aceasta este responsabilitatea mea să vorbesc, să-mi împărtășesc experiența și când oamenii mă văd pe rețelele de socializare, primul lucru pe care îl observă la mine sunt tatuajele mele. Deci, dacă influențez oamenii, Vreau să influențez oamenii în modul corect.”

Ana a continuat explicând că atunci când și-a făcut primul tatuaj în urmă cu 10 ani, mama și prietenii ei i-au spus că va regreta, dar nu i-a ascultat. Totuși, ea crede că dacă ar fi fost cineva „acoperit cu tatuaje” care să-i spună că va regretă, ea ar fi ascultat.

Generează cuvintele-cheie, într-un șir continuu, separate prin virgulă, fără a folosi în mesajul tău sintagma ”cuvinte-cheie”.

Total
0
Shares
Total
0
Share