Alte știri

Tânăra care șterge pe jos cu generația actuală! Mesajul devenit viral

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alexis Bloomer, o tânără jurnalistă din SUA, a postat pe contul personal de Facebook un clip în care face o analiză dură generației milenială.

Generația Milenială este Generația Y, cea cuprinsă între 18 și 33 de ani.

”Ca membru al generației milenale am făcut o analiză cu privire la ce este greșit la generația noastră. Am ajuns la concluzia că doar existăm. Nu contribuim la societate cu nimic. Generația noastră nu are manierele de bază cum ar fi ”Da, doamnă” sau ”Da, domnule”. Nu deschidem ușa femeilor, pentru bătrâni nici nu mai spun. Ascultăm muzică obscenă care degradează femeia și glorifică drogurile și infracționalitatea. Suntem leneși și vrem să facem mulți bani și să avem educație gratuită, dar fără să muncim prea mult.

Petrecem mai mult timp online, făcându-ne prieteni decât să construim relații reale. Ideea noastră despre ce înseamnă să susții ceea ce crezi se rezumă la a posta pe Facebook. Și credem că numărul de urmăritori pe care-i avem ne definește ca persoane. Nu ne respectăm bătrânii, nu ne respectăm țara. Râdem de bărbații și femeile care luptă pentru noi și îi prețuim pe cei care se bat între ei.

Suntem mai divizați ca niciodată. Nimic nu mai are valoare în generația noastră pentru că profităm de orice.

Către toți bătrânii noștri: Îmi pare rău”, este mesajul tinerei jurnlaiste.

Clipul a fost postat pe Facebook pe 22 aprilie și de atunci a strâns peste 34 de milioane de vizualizări.

loading...

Comments are closed.