Social

Tânără violată de fratele mai mic. Tatăl lor este închis pentru aceleași fapte

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poveste cutremurătoare într-o comună din Iaşi. O tânără cu dizabilităţi psihice, în vârstă de 24 de ani, ar fi fost violată de mai multe ori, în ultimele luni, de fratele său mai mic, în vârstă de 20 de ani.

Incestul se petrecea în timp ce mama celor doi se afla la muncă, în sat, sau dormea. În urmă cu câteva zile, fata nu a mai suportat umilinţele şi i-a povestit mamei tot ce i se întâmplă.

Tânăra de 24 de ani locuia cu mama şi fratele sau sub acelaşi acoperiş, într-o casă sărăcăcioasă din comună Răducăneni. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce mama sa a sunat la 112 şi a povestit ce s-a întâmplat, transmite ProTV.

Vecinii spun că nu e prima oară când fata trece printr-un astfel de coşmar. Ea ar fi chiar însărcinată în cinci luni cu propriul frate, tot în urma abuzurilor la care a fost supusă. Iar tatăl său este în puşcărie, tot după ce şi-a violat fiica pe când aceasta era minoră.

Deşi calvarul tinerei cu dizabilităţi psihice este cunoscut în comunitate şi în familie, nimeni nu a găsit sau nici măcar nu a căutat o soluţie ca să o protejeze.

Tânăra cu dizabilităţi psihice ar fi fost violată de mai multe ori, în ultimele patru luni, după cum spun procurorii. În urmă cu câteva zile, tânăra i-a povestit mamei, printre lacrimi, că fratele o obligă să întreţină raporturi intime cu el. Scandalizată, femeia i-a povestit unei vecine ororile mărturisite de fiica sa.

A venit maică-sa şi s-a plâns la mine că a violat-o pe sora lui. I-am spus ”du-te la poliţie dacă vrei, ei poate văd că poate se calmează”. Și a venit într-o dimineaţă plângând, disperată şi a sunat la poliţie direct. Când venea acasă o găsea plângând pe fată, când era de noapte”, povestește o vecină.

În trecut, pentru a-şi feri fiica de abuzuri, mama tinerei nu a găsit altă soluţie decât să o închidă într-o cămară, atunci când fata rămânea singură cu fratele său.

O mai ţinea încuiată pe fată, dar cât putea să o ţină încuiată? Ea a mai avut un avort cu fratele ei”, povestește vecina.

În sat, nici autorităţile, nici localnicii nu au intervenit cu nimic de-alungul anilor, în sprijinul bietei fete.

Taică-su a îndrăznit tot la dânsa, acum a urmat şi ficiorul sau. Ea a fost în casă, a fost singură, maică-sa era plecată pe undeva şi el era beat, dacă a prins-o în casă nu a putut să mai iasă”, spune un vecin.

Bărbatul de 20 de ani este în arest acum şi va fi judecat pentru viol.

loading...

Comments are closed.