Alte știri

Târgul de Crăciun își închide astăzi ușile organizând un concert de excepție și o tombolă cu premii valoroase

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi Târgul de Crăciun de pe strada 31 august din Chișinău își va închide porțile pentru vizitatori. Acest lucru însă nu va avea loc pur și simplu. În orășelul de poveste sunt pregătite o mulțime de surprize pentru ultima seară, inclusiv un concert de excepție.

Pe scena din scuarul Palatului Național „Nicolae Sulac”, vor urca artiști remarcabili precum Maria Iliuț, Surorile Osoianu, Ionel Istrati, Natalia Gordienco, Nicu Tarna, Cornelia și Marcel Ștefăneț, Vitalie Dani, Nelly Ciobanu, Formatia Noroc, Vali Boghean care vor evolua pe scena mare începând cu ora 18:00.

Pe lângă concert, tot astăzi, la fel începând cu ora 18:00, organizatorii vor face totalurile Tombolei de Crăciun. Marea extragere va culmina cu anunţarea a 6 câştigători, care se vor alege cu 1 televizor, 2 tablete și 3 smartphone-uri.

Seara se va încheia cu un concert impresionant susținut de băieții de la ‚Brio Sonores”. Formația va interpreta și colindul oficial al târgului – „Acasă de Crăciun”, care a fost lansat cu ocazia ediției din acest an al celui mai frumos Târg din țară.

Magia celei de-a doua ediții a Târgului de Crăciun va putea fi urmărită și online pe pagina de Facebook.

loading...

Comments are closed.