Alte știri

Tatăl lui Michael Douglas și-a donat averea și nu i-a lăsat nimic fiului său

Pinterest LinkedIn Tumblr

Kirk Douglas, care a decedat la vârsta de 103 ani, nu i-a lăsat niciun ban fiului său, Michael Douglas. În schimb, toată averea sa a mers la organizații caritabile.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Celebrul actor a fost întotdeauna cunoscut ca o persoană caritabilă. Kirk a cerut ca 50 milioane dolari să fie distribuiți prin intermediul fundației sale, Douglas Foundation, care susține că „îi ajută pe cei care nu se pot ajuta singuri”.

Unii dintre beneficiari sunt Universitatea St Lawrence, care oferă burse pentru studenții minoritari sau neprivilegiați, Templul Westwood Sinai, Culver City’s Kirk Douglas Theatre și un spital pentru copii din Los Angeles.

Potrivit The Mirror, actorul nu i-a lăsat nimic fiului său, Michael. Însă acesta nu are nevoie de acei bani, întrucât are o avere estimată de 300 milioane dolari.

Kirk Douglas a încetat din viață pe 5 februarie 2020, vestea fiind dată chiar de fiul său.

„Cu mare tristețe, frații mei și cu mine vă anunțăm că Kirk Douglas ne-a părăsit astăzi, la vârsta de 103 ani. Pentru întreaga lume a fost o legendă, un actor din epoca de aur (…). Dar pentru mine și frații mei Joel și Peter a fost simplu TATA, pentur Catherine, un socru minunat, pentru nepoții și strănepoții lui un bunic iubitor, iar pentru soția sa, Anne, un soț minunat”, a scris Michael Douglas pe Instagram.

Sursa: unica.ro

Citește și: Quentin Tarantino, pentru prima dată tătic la 56 de ani

 

loading...

Comments are closed.