Social

Tatăl ministrei de la Justiție din Guvernul Maiei Sandu ar fi omul care a închis toate dosarele șoferiței cu Porsche?!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bloggerul Eugen Luchianiuc a scris pe blogul său că persoana care acoperea toate încălcările șoferiței cu Porsche care ieri a cauzat un accident rutier la Buiucani, ar fi tatăl ministrei Justiției din Guvernul Maiei Sandu.

După ce în spațiul public au apărut mai multe video-uri în care respectiva șoferiță apărea în stare de ebrietate la volan, internauții și-au pus întrebarea cine este persoana care acoperea neregulile săvârșite.

„Discuții despre cazul de ieri sunt multe și felurite. Cine o acoperea.
Ea este prietenă cu mulți oameni de afaceri, inclusiv grație faptului că este sora proprietarului patiseriei „Colibri”. Doar că oamenii mai informați spun că toate problemele ei le rezolva tatăl unei ministre care este ex-Polițist și actual „colaborator”, sau cum acolo se mai spune, al Femidei. Omul se împăca bine și cu PD, participa pe la emisiunile la canalele lor.
Acum are alte legături.Și îi plac și lui Porsche.Eu aș scris un pic altfel dar nu pot, nu am chef să mă judec cu unii…
Nu vă amintește asta de Mânzat?”, a scris Luchianiuc.

Bloggerul Corneliu Gandrabur a scris pe facebook că persoana la care face referire Luchianiuc ar fi tatăl ministrei justiției.

Amintim că pe data de 30 septembrie curent, în jurul orei 14:00 la interescția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu s-a produs un grav accident rutier. Conform martorilor, automobilul de model Porsche Cayenne se deplasa cu viteza de 120 km/h și s-a izbit de un troleibuz de linie. În urma impactului un bărbat care se afla în automobil a decedat pe loc, iar alte 18 persoane au fost transportate la spital.

loading...

Comments are closed.