Tatăl unui minor din SUA care și-a împușcat colegii la școală, condamnat pentru ucidere din culpă și riscă 15 ani de închisoare

Tatăl unui minor care și-a împușcat colegii la școală a fost condamnat pentru ucidere din culpă și riscă 15 ani de închisoare, o pedeapsă similară cu a soției sale. Este pentru prima dată când părinții unui atacator sunt condamnați în SUA.

Jurații au ajuns la concluzia că James Crumbley, în vârstă de 47 de ani, a ignorat nevoile de sănătate mintală ale fiului său Ethan și i-a cumpărat arma pe care a folosit-o în atacul din noiembrie 2021, scrie Biziday.кщ

Acum, James Crumbley și soția sa, care a fost condamnată pentru aceleași acuzații, riscă cel mult 15 ani de închisoare. Cuplul urmează să-și afle sentința pe 9 aprilie. Este pentru prima dată când părinții unui minor care a comis crime în masă sunt trași la răspundere.

Fiul lor, Ethan, este condamnat la închisoare pe viață, fără posibilitatea de liberare condiționată, după ce a comis un atac armat într-un liceu din Michigan și a ucis patru elevi și a rănit alte șapte persoane, în noiembrie 2021.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share