Tatiana Răducanu, despre scrisoarea expediată de Veronica Dragalin: ”Eu nu răspund de ceea ce vorbesc bandiții și idioții pe la spatele meu”

Tatiana Răducanu a venit cu o reacție, după ce și-a depus demisia din funcția de membru al Comisiei Pre-Vetting, în urma scrisorii expediate de Veronica Dragalin, șefa PA, în care se relatează despre faptul că Răducanu ar fi apropiată lui Veaceslav Platon și Aureliu Colenco, avocatul lui Ilan Șor, și că ar fi acționat în interesul acestora.

Solicitată de Ziarul de Gardă, Răducanu a declarat că și-a depus demisia pentru a nu ”compromite sistemul”.

”Informația falsă și denigratoare. Nu vreau să compromit, am crezut și cred în vetting, trebuie să fie curățat sistemul (n.r. judecătoresc). Vettingul trebuie să fie, dar ca să nu compromit acest proces, eu am fost nevoită să-mi declar demisia. Dar eu susțin toate acestea. Dacă procurorii nu vor vetting, nu se va primi asta, cu mine sau fără mine. Eu nu răspund de ceea ce vorbesc bandiții și idioții pe la spatele meu, eu nu pot răspunde de asta”, a relatat Răducanu pentru ZdG.

DOC EXCLUSIV // Veronica Dragalin, cu dosarul pe masă: Tatiana Răducanu este apropiată și a executat comenzile lui Platon, Colenco și Șor

Amintim că Tatiana Răducanu, membru al Comisiei Pre-Vetting și Vetting, și-a anunțat demisia după ce telegraph.md a publicat scrisoarea Veronicăi Dragalin către mai mulți judecători, procurori și membri ai societății civile, despre faptul că Tatiana Răducanu ar fi apropiată și a acționat în interesele lui Veaceslav Platon și lui Aureliu Colenco, actualul avocat principal care reprezintă interesele lui Ilan Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share