Actual

Taximetriștii protestează față de scumpirea gazului: “Toți se vor duc din țara asta. Va rămâne doar guvernarea!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Până la 100 de taximetriști protestează în fața Guvernului, fiind nemulțumiți de scumpirea gazului metan. Șoferii spun că prețurile sunt record, ei muncesc în pierdere și nu își mai pot întreține familiile.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Impozitele au crescut foarte tare, plătim nu știu pentru ce, drumurile sunt stricate, măcar prețul să revină la loc, noi ne alimentăm 2-3 ori pe zi. Vrem impozitul la 4% să-l plătim, nu taxa fixă, fiindcă noi nu am reușit să legalizăm mașina și deja trebuie să plătim 2500. De unde să i-au banii?”, a spus un protestatar.

„Se majorează prețurile, numai leafa noastră nu se majorează. Toți se vor duc din țara asta. Va rămâne doar guvernarea, dacă ei ne fac așa viață. Eu nu am votat pentru majorarea prețurilor. Dacă nu ne vor asculta vom ieși mai mulți oameni”, a spus un alt protestatar.

Taximetriștii spun că dacă ei nu vor fi auziți, atunci la protest vor ieși și mai mulți.

„O să ieșim și mai mulți, dacă vin toți nu o să aibă unde călca Guvernul”, spun taximetriștii.

Din data de 22 ianuarie, prețul gazelor naturale comprimate (metan), care este folosit la alimentarea mașinilor de mulți șoferi, a crescut cu peste 4 lei. Liderul pieței moldovenești de vânzare a metanului, Transautogaz, a anunțat o creștere a prețului acestui tip de combustibil, ajungând până la 17,60 lei per litru.

loading...

Comments are closed.