Tenismanul moldovean Radu Albot a produs o surpriză la turneul Australian Open!

radu albolt, tenis masculin, sport moldova
 

Radu Albol în pereche cu Hyeon Chung (Coreea de Sud), o surpriză de proporții la turneul de Mare Slam de la Melbourne (Australia), proba dublu. Ei au învins în turul doi al competiției campionii ediției precedente, perechea John Peers (Australia) – Henri Kontinen (Finlanda). Meciul a durat o oră și 35 de minute fiind încheiat după două seturi (6-4, 7-6).

Deosebit de dramatic a fost al doilea set câștigat la break cu 7-5. Ultimul punct – decisiv – a fost pus la îndoială de partenerii lor de întreceri, la cererea cărora a fost reluată filmarea video. Tenismanul moldovean a suferit înfrângere în turul inaugural al turneului la proba simplu. El i-a cedat în patru seturi (2-6, 3-6, 6-4 și 5-7) lui Marton Fucsovics (25 de ani) din Ungaria, care astăzi a acces după o nouă victorie repurtată în turul trei al turneului.

Participarea lui Radu Albol la Australian Open este a doua în cariera sa. Anul trecut el a fost eliminat din concurs la individual, de asemenea, în primul tur de pe tabloul principal.

Total
0
Shares
Total
0
Share