Tentativă de OMOR din DRAGOSTE: De teamă să nu-l părăsească și-a dat foc lui și iubitei

Bortoșani, și-a incendiat iubita
 

Experienţă de coșmar miercuri seară, pentru o femeie de 43 de ani din comuna Vorona, județul Botoșani.De teamă să nu îl părăsească, iubitul ei, un bărbat de 50 de ani, a incendiat-o.

Norocul ei a fost că o vecină i-a sărit imediat în ajutor. La scurt timp după aceea, din casă a ieșit, tot în flăcări, și autorul atacului.

Cei doi au ajuns în stare gravă la spital, iar acum polițiștii încearcă să afle cum s-a petrecut totul.

Cei doi aveau o relaţie de aproape un an, însă, din cauza certurilor frecvente, femeia a hotărât să se despartă de el. Doar că nu a bănuit nici un moment prin ce calvar urma să treacă, atunci când a vrut să îşi ia lucrurile.

Supărat ca femeia a refuzat orice fel de înţelegere, bărbatul a incendiat-o. Din fericire, a reuşit să iasă din casă şi să strige după ajutor.

În timp ce vecinii au sărit să o salveze, din casă a ieşit în flăcări şi bărbatul. Speriaţi, localnicii au sunat imediat după ajutor.

Dorina Lupu, purt.cuv. ISU Botoşani: “A fost solicitat să intervină pentru a acorda ajutor unei femei de 43 de ani din comună Vorona care a fost incendiata de către un bărbat de 50 de ani. 12 minute mai târziu, un alt apel solicita ajutorul pompierilor pentru a interveni întrucât bărbatul şi-a dat foc în interiorul locuinţei.”

Bărbatul este în stare mai gravă şi prezintă arsuri pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului. Deşi femeia prezintă arsuri pe aproape jumătate din corp, starea ei este stabilă. Din cauza rănilor suferite, cei doi au fost transportaţi la un spital din Iaşi.

În acest caz, poliţiştii au deschis o anchetă şi vor să afle ce anume s-a întâmplat între cei doi, pentru a putea face o încadrare juridică a faptei.

Sursa: ȘtirileProTV.ro

Citește și: Cum ar fi putut opri China răspândirea coronavirusului care a speriat lumea

 

Total
0
Shares
Total
0
Share