Alte știri

Teoria-bombă care ar putea să răstoarne tot cazul Caracal. Cui i-ar aparține de fapt oasele din butoi și lizieră?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Teorie-bombă lansată de jurnalistul Ovidiu Zara despre cazul Caracal. Acesta susține că oasele din butoi și lizieră nu aparțin nici Alexandrei Măceșanu și nici Luizei Melencu, informează antena3.ro .

Zara susține că oasele au fost plantate de Gheorghe Dincă și de complicii săi pentru a acoperi urmele rețelei din care ar face parte.

În plus, oasele ar fi fost luate din două cimitire.

„Încă de la începutul anchetei de la Caracal am avansat posibilitatea ca oasele găsite în butoiul din curtea lui Dincă să fie luate dintr-un cimitir și plantate. Atunci când am făcut această supoziție, m-am bazat în primul rând pe vechimea oaselor respective, dar mai ales pe faptul că nu s-a găsit niciun craniu, iar Dincă și-a ales varianta loviturilor cauzatoare de moarte – infracțiune care generează o pedeapsă mai mică.

Dar anchetatorii nu au mers pe această pistă…

Apoi au apărut oasele de la liziera pădurii de lângă Caracal, despre care s-a crezut inițial că sunt ale Luizei, lucru infirmat ulterior. Această apariție a unor oase, plantate, mi-a întărit convingerea că ceva nu e în regulă și că Dincă duce ancheta în derizoriu pentru a acoperi indivizi care fac parte din rețea, ori beneficiari ai rețelei (nume grele, inclusiv din politică).
Investigând, am dat de o sursă care mi-a oferit nume și date, dar și o informație esențială: aceea că scena cu oasele din butoi și de la liziera pădurii a fost premeditată de Dincă și de complicii săi din rețea.

Astfel, am aflat că oasele din butoi ar fi fost luate din cimitirul din Zănoaga (jud. Olt), o localitate la 24 km. de Caracal și că acestea ar aparține unei fete care a decedat acum 4-5 ani la vârsta de 14 ani. La fel, oasele găsite la liziera pădurii ar fi fost luate din cimitirul din Marotinu de Sus (jud. Dolj), o localitate la 26 km. de Caracal și ar aparține unei tinere în vârstă de 22 de ani (asta ar explica lucrarea dentară găsită laolaltă cu mulțimea de dinți cariați despre care anchetatorii susțin – în mod greșit susțin eu – că ar aparține Alexandrei).

Se pare ca după deshumare, oasele luate din cele două cimitire au fost arse într-o locație de lângă Caracal și apoi plantate în curtea lui Dincă, cu acceptul lui, și apoi la liziera pădurii. Practic, totul a fost premeditat în ipoteza că rețeaua ar da greș, cândva!

Și încă ceva: în privința Luizei am primit nume care, dacă vor fi anchetate, ar putea conduce la găsirea fetelor.
Sunt gata, oricând, să pun la dispoziția autorităților toate datele și informațiile pe care le am. Poate informațiile mele nu sunt reale… Dar și dacă sunt?

Oricum, cu orice preț, eu voi continua să investighez acest caz, așa cum pot și mă pricep.

Și, într-un final, sunt sigur ca adevărul va ieși la iveală!”, scrie Ovidiu Zara pe pagina sa de Facebook.

sursa: antena3.ro 

loading...

Comments are closed.