Editoriale

Tighina: Un şofer a călcat un pieton, apoi l-a împuşcat! De ce a făcut asta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Incidentul șocant care a avut loc în Republica Moldova a ajuns și în presa din România. Mai multe instituții de presă au publicat cazul șoferului de 65 de ani care a călcat un pieton, apoi l-a împușcat cu sânge rece, văzând că acesta îi solicită ajutorul, scrie stirileprotv.ro.

Motivul pentru care bărbatul a decis să își împuște victima este cu atât mai bizar: nu avea timp să îi acorde primul ajutor pentru că se grăbea să ajungă la un restaurant la care urma să îți serbeze ziua de naștere.

Potrivit autorităţilor transnistrene, bărbatul de 65 de ani era la volan când a dat peste un pieton, pe o stradă din Tighina/Bender. Victima a supravieţuit şi a început să strige după el, văzând că şoferul îşi continuă drumul. Deranjat de strigătele care se auzeau, bărbatul a coborât din mașină, s-a întors la locul accidentului și l-a împușcat pe pieton cu sânge rece, lăsându-l să zacă într-o bată de sânge.

Trecătorii alertați au apelat la serviciul de ambulanță, dar din păcate nu s-a putut face nimic pentru pieton, care a murit după câteva ore petrecute la spital.

Agresorul s-a ascuns în subsolul unui bloc, de unde a început să tragă în agenţi veniţi să-l aresteze. Aceştia au cerut ajutorul forţelor speciale OMON, însă în final bătrânul s-a predat, după câteva ore de negocieri.

loading...

Comments are closed.