Social

Tinerii Democrați vor condiții mai bune pentru studenții din cămine! Iată cu ce inițiativă au venit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Inițiativa organizației de tineret al Partidului Democrat din Moldova a cărei scop principal este îmbunătățirea condițiilor de trai pentru studenții cazați în cămine a fost depusă astăzi la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Cererea dată a fost susținută de peste 5000 de studenți cazați în cămine de la diferite instituții de învățământ superior. Inițiativa dată a fost pornită de către Tinerii Democrați cu 6 luni în urmă, cunoscută ca și campania „Pentru TINEri”.

Tinerii Democrați au încrederea că în curând, studenții din Republica Moldova vor avea condiții decente în căminele studențești.Inițiativa presupune curățenie în cămine, deratizare periodică, apă caldă în tot timpul zilei, internet gratuit în unele zone, spații pentru activități sportive, truse medicale, acestea sunt doar o parte din cerințele înaintate de Tinerii Democrați.

Organizația de tineret a Partidului Democrat într-o postare pe Facebook mulțumește tuturor tinerilor care s-au implicat în campanie, începând cu cei care au strâns semnăturile necesare pentru ca inițiativa să fie înaintată la ministerul Educației, Culturii și Cercetării și finisând cu studenții cărora nu le-a fost indiferentă propria soartă, și au semnat inițiativa. Tinerii Democrați democrați afirmă că compania „Pentru TINEri” nu se finalizează aici și vor urma și alte inițiative în folosul tinerilor din Republica Moldova.

loading...

Comments are closed.