Tinerii din PDM au lansat o nouă campanie în Chișinău. Ce vor să facă

td Tinerii din PDM au lansat o nouă campanie Chișinău, alexandru cauia

Organizația de tineret a Partidului Democrat din Moldova (PDM) a lansat astăzi o campanie pentru tineri. După cum informează TRIBUNA, președintele OT PDM, Alexandru Cauia, a menționat că această campanie este intitulată „Pentru Tineri”.

„Prin această campanie venim să încurajăm tot tineretul din căminele studențești să fie mai curajoși, bine-organizați, să vină alături de propunerile noastre în sensul schimbării condițiilor de trai în cămine. Prin această campanie noi vrem condiții mai bune în cămine, acces la apă caldă și rece permanent, să nu se stingă lumina în cămine, să se facă dezinfectarea și deratizarea regulat, acces la wifi gratuit, să revedem chiar și ora de acces în cămine. Sunt o sumedenie de propuneri care vrem să le implementăm. Este o campanie prin care să mobilizeze tinerii să beneficieze de cele mai bune condiții de trai și studii”, a precizat Cauia.

Potrivit tinerilor democrați, vor fi colectate cel puțin 5 mii de semnături în susținerea propunerilor făcute de ei, după care vor negocia cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, rectorii universităților, facilitățile pentru tinerii din cămine.

Total
0
Shares
Total
0
Share