Tipuri de bărbați care înșală cel mai des

Potrivit oamenilor de știință există 10 tipuri de bărbați cu un apetit mare pentru înșelat. Chiar dacă generalizarea nu este întotdeauna o opțiune, totuși, este bine să privești cu atenție la această lista ca să știi la ce te poți aștepta în cazul în care ești implicată într-o relație cu acest gen de bărbați.

Bărbații care au cifra 9 în vârstă

Un studiu publicat în în Proceedings of the Natural Academy of Sciences susține că bărbații a căror vârstă se termină în 9 sunt predispuși la a călca strâmb. Așa se face că bărbații de 29, 39 și 49 de ani îți pot da mari bătăi de cap. Motivul? Se pare că la această vârstă urmașii lui Adam au tendința să ia decizii radical prin care își schimbă în totalitate viață.

Bărbații înalți

Poate fi cu adevărat șocant însă potrivit unui studiu realizat de câteva site-uri matrimoniale, bărbații de peste 1,78 m pot înșela foarte des. Cercetarea nu a dezvăluit și motivul pentru care acești bărbați sunt gata oricând să calce strâmb.

Tipul de la IT

Nu te lasă înșelată de aspectul său de șoarece de bibliotecă. Aparent, IT-iștii sunt un pic prea buni la a detecta femeile disponibile. Potrivit unui studiu pe această temă o mulțime de bărbați care lucrează în IT intră în categoria bărbaților care pun coarne partenerelor lor.

Total
0
Shares
Total
0
Share