Alte știri

Țîrdea: CC rămâne a fi principalul instrument al oligarhilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul socialist, Bogdan Țîrdea consideră că Curtea Constituțională a Republicii Moldova a devenit instrumentul principal al oligarhiei, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Dânsul pornește de la ideea că în vara anului 2019, Comisia de la Veneția a decis că suspendarea temporară a președintelui este absolut ilegală, însă:

„Astăzi, protejata lui Andrei Năstase, Domnica Manole a hotărât că e la modă și suspendarea și demisia. O doare-n cot pe dânsa de Comisia de la Veneția și de Constituție și de noi toți. Repetăm – Curtea Constituțională este instrumentul principal al oligarhatului. Și tot dânsa este garantul conducerii din extern a țării.” afirmă Țîrdea.

Mai mult de atât, socialistul consideră că oligarhia  din afara țării și din interiorul ei va încerca prin CC să-l înlăture pe Igor Dodon și să interzică PSRM-ul:

„Păcat că nu toți înțeleg asta. Anume prin CC de buzunar, alianța Candu-Sandu-Plaha-Șor va încerca să-l distrugă pe Igor Dodon, iar PSRM-ul să-l interzică. Apropo, atrageți atenția la reacția ambasadorilor – lipsește în principiu, or este încălcată directiva Comisiei de la Veneția!”, conchide Țîrdea.

Citește și: FOTO // Protestatarii lui Șor și Marina Tauber, puși la perete cu reacția lui Peter Michalko la protestul organizat în fața misiunii UE

loading...

Comments are closed.