Alte știri

Toate cinematografele Patria, 2 restaurante și Aventura Park au fost scoase la vânzare de către Victor Șelin

Pinterest LinkedIn Tumblr

A treia ca mărime bancă din Republica Moldova a scos la mezat reţeaua de cinematografe Patria, două restaurante, un parc de distracţii şi alte active ce aparţin lui Victor Şelin, liderul Partidului Social-Democrat din Moldova, scrie Mold-street.com.

Astfel pe lângă cinematografului Patria (ce poartă numele celebrului regizor Emil Loteanu), din centrul Capitalei, care a fost scos la vânzare pentru patru milioane de euro (circa 80 de milioane de lei), în prezent sunt expuse şi alte active.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

E vorba de cinematografele din aceeaşi reţea, amplasate în Bălţi (22 milioane lei), Ungheni (11 milioane lei) şi în sectorul Râşcani al capitalei (55 milioane lei).

La fel de vânzare este şi utilajul aferent cinematografului „Patria Multiplex” (total 254 poziţii) din centrul comercial din Shopping Malldova”: Preţ – 14,5 milioane lei.

Banca a scos la mezat şi două restaurante din Chişinău ce iar aparţine liderului social-democrat: Casa Vinului la un preţ de 28,55 milioane lei şi restaurantul Sănătatea – 11 milioane lei. În plus a fost scos la vânzare şi utilaj aferent parcului de distracţii „Aventura Park”.

Preţul este de 848.000 lei, scrie Mold-street. Victor Şelin nu a răspuns la solicitările noastre de a comenta vânzarea imobilelor respective. De notat că Victor Şelin este liderul Partidului Social-Democrat şi ar deţine mai multe afaceri imobiliare, restaurante din Moldova, dar şi din Rusia.

loading...

Comments are closed.