TOP 100 pagini de știri pe facebook: Telegraph Moldova s-a clasat pe locul 23

TOP 100 pagini de știri pe facebook, Telegraph Moldova s-a clasat pe locul 23, social media, digital marketing, mass media moldova, presa din chisinau, 
 

Pagina de facebook Telegraph Moldova s-a situat mai sus ca ZUGO, TVR Moldova, Sputnik, Canal 2, Jurnal.md, Cutia Neagră de la TV8, Deschide.md sau Ziarul Național, în top 100 cele mai urmărite pagini în perioada lunii iulie curent.

Organizațiile mass-media din R. Moldova continuă să fie active în rețelele sociale, iar pentru multe portaluri de știri Facebook este cea mai importantă sursă de vizitatori. Astfel, în perioada 1-31 iulie 2019, echipa Gramatic a analizat îndeaproape peste 90 de pagini locale de media pentru a înțelege cine generează cele mai multe interacțiuni sau ce tip de conținut este apreciat de utilizatori.

Pagina de noastră de facebook Telegraph Moldova s-a clasat pe locul 23 în acest top. Pagina este una relativ tânără fiind creată cu aproximativ doi ani în urmă. De atunci postăm aici zilnic toate știrile scrise pe portalul Telegraph.md. În prezent comunitatea noastră numără peste 17.400 de membri.

Potrivit statisticii făcută de Gramatic, în luna iulie 2019 Telegraph Moldova a făcut aproape 900 de postări, altfel spus – nouă sute de știri – din domeniile social, politic, economic, tehnologii, cultură, sport, știri externe și editoriale. Toate aceastea împreună au acumulat peste 32 de mii de like-uri, comentarii și distriburi. În mediu au fost făcute câte 27 de postări pe zi. Mulțumim la toți următorii noștri de pe facebook și vă promitem că și în luna august vom publica în timp real cele mai interesante știri din toate domeniile de interes public.

Menționăm că pe primele trei poziții s-au clasat paginile Prima oră, PUBLIKA.MD și Unica.md.

NOTĂ! În clasament au fost incluse doar paginile de media din Moldova (portaluri de știri, posturi TV, radio, emisiuni, ș.a.). Paginile cu mai puțin de 5 mii de abonați nu au fost analizate. 

Iar dacă să ne referim la cifrele de pe SITE (nu de pe facebook), între 1 iulie și 31 iulie 2019, potrivit datelor Google Analytics, Telegraph.md a fost accesat de peste 700 de mii de vizitatori.

Total
0
Shares
Total
0
Share