Alte știri

Top 3 cele mai zgârcite zodii din horoscop! Te numeri printre ele?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Specialiste în economie, elegant spus, trei zodii știu cum să administreze fiecare leu din portofel. Atât de bine, încât nu există nicio șansă să le smulgi vreo favoare, oricât de mică ar fi ea. Sunt corecte până la zecimale și vor avea grijă ca nimeni să nu iasă în pierdere. Dar nici în câștig.

Zodia Taur
Taurii sunt în stare să numere o noapte întreagă, doar pentru a se asigura că nu s-a strecurat vreun bănuț acolo unde nu trebuie. Iar dacă cumva s-a întâmplat această mică nenorocire, poți fi sigur că o vor lua la drum, în recuperarea averii pierdute. E în natura lor să nu risipească nimic, nici măcar în compania celor mai apropiați prieteni. Cât despre dragoste, nativii din zodia Taur sunt iubitori, dar banul e ban. Așa că nici măcar persoana iubită nu se poate aștepta la prea mari surprize. Parea bună este că, deși nu fac favoruri, Taurii vor sări mereu în ajutor atunci când este nevoie de ei. Pentru că au suficiente rezerve la orice moment al zilei. Firește, vor fi și primii care te vor suna, imediat după ce scapi de belele.
 
Zodia Fecioară
Spui Fecioară, spui ecuații de gradul II, atunci când vine vorba despre bani. Nimic nu se pierde, totul se economisește. Specialiste în administrarea bugetului, Fecioarele știu cum să scoată bani din piatră seacă și, mai important, cum să îi păstreze. Nici vorba ca nativii din această zodie să fie cuprinși de vreo febră a cumpărăturilor, în care să cheltuie după pofta inimii. Fecioarele sunt genul de persoane care merg cu lista după ele, iar ce e scris pe listă e literă de constituție. Se respectă și pace. Cât despre partenerii lor, vor avea tot ce trebuie, dar nu tot ce vor.
 
Zodia Capricorn
Cine a inventat expresia „banii la saltea” probabil se gândea la vreun Capricorn strâns la buzunar. Pentru că numai nativii din această zodie ar putea fi în stare să doarmă cu bancnotele sunt așternuturi, doar pentru a se asigură că mâine vor fi tot acolo. Pentru ei, situația e simplă. Muncitori și organizați, nu vor să piardă nimic din ce au câștigat cu efort și sacrificiu, indiferent de circumstanțe. Dacă vrei să-i înțelegi, bine, dacă nu oricum nu se vor schimba. Din când în când, totuși, Capricornii simt nevoia să le facă surprize celor dragi, moment în care pun pâna pe telefon și sună!
loading...

Comments are closed.