Social

Top 3 zodii care nu iubesc pe nimeni la fel de mult ca pe ei insisi

Pinterest LinkedIn Tumblr
Persoanele narcisiste se remarca printr-un caracter puternic, au tendinta sa fie distante si sa ii domine pe cei din jurul lor. In plus, se spune despre narcisisti ca sunt incapabili sa iubeasca pe altcineva in afara de propria persoana si tind sa se admire necontenit.

Astrologii sustin ca vanitatea si egoismul sunt trasaturile principale ale zodiilor narcisiste. Pentru a putea identifica mai usor nativii care tind sa acorde o atentie excesiva propriei persoane, iti prezentam mai jos un top al celor mai narcisiste zodii.

1. Capricorn. Specialistii spun ca unele persoane nascute in aceasta zodie sunt mandre si egoiste, motiv pentru care pot fi usor caracterizate drept narcisiste. Fara sa generalizam, iti spunem ca exista nativi care sunt interesati doar de latura financiara, succes si cariera, si mai putin de semenii lor.

2. Leu. Nativii din aceasta zodie au un caracter puternic si sunt extrem de mandri, motiv pentru care nu puteau sa lipseasca din acest clasament. Unii dintre cei care se nasc in aceasta zodie nu se lasa influentati de nimeni si simt nevoie de a fi admirati. Astrologii spun ca Leii care sufera de narcisism fac promisiuni mari, insa rare sunt ocaziile in care se tin de cuvant.

3. Taur. Unii nativi din zodia Taur au o parere usor exagerata despre calitatile lor, motiv pentru care se considera mult prea inteligenti sau descurcareti. Taurii au si ei calitatile lor, insa unii dintre ei cer iubire neconditionata, fara sa ofere nimic in schimb.

loading...

Comments are closed.