Social

Top 5 alimente care omoară celulele canceroase ale omului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Intr-o lume in care aproape ca suntem bombardati cu tot felul de substante chimice, este normal sa cautam cele mai bune solutii care sa contracareze poluarea, sa lupte cu radicalii liberi si sa intareasca sistemul imunitar. Cercetatorii au descoperit ca in organismul uman exista o molecula – TIC 10 – care activeaza o proteina ce ajuta corpul sa lupte impotriva celulelor canceroase si sa suprime dezvoltarea tumorilor.

Iata top 5 alimente care ajuta organismul sa inhibe in mod natural dezvoltarea tumorilor.

1. Turmeric. Aare nenumarate beneficii, gratie antioxidantilor puternici pe care ii contine. Efectele sale benefice au o sfera larga de actiune asupra mai multor boli, fara efecte secundare. Un studiu realizat la Munchen releva faptul ca turmericul inhiba formarea metastazelor. Alimentele de vară pe care ar trebui să le mănînci mai des

2. Struguri și Resveratrol. Nu numai ca este un antioxidant foarte puternic, insa el reduce degenerarea celulelor. Resveratrolul care se gaseste in struguri ajuta la reducerea dezvoltarii celulelor canceroase si precanceroase.

3. Ceaiul verde. Catehina din ceaiul verde este o substanta flavonoida uimitoare. Ea blocheaza dezvoltarea tumorilor si necrozelor si interfereaza cu o substanta chimica ce duce la inflamarea celulelor din muschi si vasele de sange.

4. Roșiile. Carotenoidele si licopenul din rosii sunt cele mai interesante substante care ajuta corpul uman. Ele produc in organism mediatori chimici care reduc inflamatiile. 8 alimente cu grăsimi sănătoase

5. Fructe și legume proaspete. Indiferent ce fructe si legume consumam, daca sunt proaspete ele aduc organismului o multime de beneficii. Incepand de la substantele care inhiba dezvoltarea inflamatiilor, fructele si legumele contribuie simtitor la reducerea celulelor cancerigene, in special in cazul cancerelor de colon.

Nu uitați, suntem ceea ce mâncăm!

loading...

Comments are closed.