Top cele mai bine plătite locuri de muncă VACANTE în Moldova: Salariu lunar până la 30.000 de lei

TOP 15 companii de stat cu cele mai bune salarii din Moldova, economie moldova 2018, locuri de munca chisinau, guvernul filip, pdm 

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 12 noiembrie 2018, conform declarațiilor agenților economici. Astfel, cei care sunt interesați pot aplica CV-ul pentru una dintre ofertele menționate în listă, accesând portalul #angajat.md sau adresându-se la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, transmite tv8.md. 

Salariile oferite de angajatori încep de la minim 2 mii de lei și ajung până la maxim 30 de mii de lei. Singurele posturi de muncă a cărui salariu ajunge lunar la 30 de mii de lei sunt cel de programator și pilor aeronave. Un salariu de peste 20 de mii de lei sunt oferite pentru funcțiile de directorul unei companii, șofer autocamion, sudor, zugrav. La capătul opus găsim posturi cu salarii de peste două mii de lei pentru frezori, bucătari, cusători și electrician.

Majoritatea angajatorilor se află în Chișinău și Bălți, dar sunt și câteva oferte din regiune, cum ar fi din Orhei, Florești și Fălești.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share