Social

Tragedie la Vama Leușeni: O angajată a poliției de frontieră strivită mortal de un TIR

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doliu în rândurile Poliției de Frontieră din Republica Moldova. O angajată a serviciului a murit astăzi după ce a fost călcată mortal de un TIR la Vama Leușeni. Accidentul cu final tragic a avut loc astăzi, în jurul orei 12.00.

Potrivit ofițerei de presă a Poliției de Frontieră, Ana Marchitan, la volanul vehiculului se afla un tânăr în vârstă de 29 de ani, care ar fi decis să mute TIR-ul de pe o pistă pe alta, în timp ce i se verificau actele, transmite protv.md

„Polițistul de frontieră verifica actele șoferului, iar șoferul, fără a avea permisiunea angajatului nostru, a decis să schimbe TIR-ul de pe o pistă pe alta, când femeia, angajată civil a IGPF, din neatenție a trecut prin fața camionului și a fost strivită sub roțile acestuia. La moment se cercetează toate circumstanțele în care s-a produs tragedia”, a declarat Ana Marchitan.

Victima tragediei s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 59 de ani, angajată în cadrul Poliției de Frontieră, în funcție de îngrijitoare de încăperi de serviciu de la Punctul de trecere a frontierei Leușeni-2.

loading...

Comments are closed.