TRAGIC! A rănit trei persoane într-un accident, după care s-a spânzurat

Un șofer care a provocat un accident rănind mai multe persoane s-a spânzurat, de frică că va fi arestat. Duminică, bărbatul de 61 de ani a băut de ziua lui de naștere, apoi s-a urcat la volan și a făcut accident. Luni seara, familia i-a sesizat dispariția, iar marți a fost găsit spânzurat într-o magazie.

Bărbatul a fost găsit decedat marți, în hala unei firme din Iași. Polițiștii au identificat bărbatul în persoana unui bărbat în vârstă de 61 de ani, care fusese dat dispărut de către familia lui luni seara la ora 19. Rudele spânzuratului sunaseră la poliţie precizând că Ovidiu B. a plecat din Schitu Duca luni dimineaţa, şi nu s-a mai întors acasă. Apropiaţii lui l-au căutat pe bărbat toată noaptea, însă nu l-au găsit.

A doua zi, dispărutul a fost găsit mort într-o hală din cartierul Dacia, arată Ziarul de Iași. Oamenii legii au aflat şi motivul sinuciderii bărbatului. Acesta provocase un accident duminică, după ce se urcase băut la volan. Bărbatul a lovit un alt autoturism în timp ce vira într-o curbă iar în urma tamponării a rezultat trei victime rănite uşor. Poliţiştii i-au deschis dosar penal după ce i-au găsit o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, apoi l-au chemat a doua zi la poliţie.

Cel mai probabil, bărbatul s-a temutcă poliţiştii intenţionează să-l bage după gratii pentru 24 de ore pentru infracţiunea de conducere sub influenţa alcoolului, luîndu-și viața.
Citeşte întreaga ştire: Un șofer care a rănit trei persoane s-a spânzurat la serviciu, în Iași. De ce se temea bărbatul

Sursa: libertatea.ro

Citește și: TERIFIANT // O minoră a fost găsită strangulată într-un parc din capitală

Total
0
Shares
Total
0
Share