Alte știri

TRAGIC // Șapte cazuri de deces din cauza COVID-19, înregistrate astăzi în țara noastră. Cine sunt victimele

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 20 mai, în Republica Moldova au fost confirmate 213 cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 24 în Transnistria, transmite Telegraph.md

Total teste efectuate în această zi – 1 502, dintre care primar – 1 238 şi repetat – 264. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 6 553 cazuri.

MSMPS informează despre încă patru cazuri de deces înregistrate astăzi.

Deces 225: Un angajat din sistemul medical, răpus de noul coronavirus. Este vorba de Gheorghe Popa de 69 ani, din raionul Ungheni. Gheorghe Popa activa în calitate de medic-șef al filialei Sculeni a Spitalului Raional Ungheni, în trecut medic stomatolog în cadrul spitalului raional Ungheni.

Deces 226: Bărbat de 68 ani, din Ștefan Vodă. Internat la data de 14 mai, la Insitutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: infarct miocardic vechi, diabet zaharat tip II, insuficiență renală.

Deces 227: Femeie de 77 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 12 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: accedent vascular cerebral ischemic.

Deces 228: Femeie de de 62 ani, din Strășeni. Internată în stare gravă, la data de 12 mai, la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Comorbidități: insuficiență poliorganică decompensată cardiacă, cerebrală și renală.

loading...

Comments are closed.