Trei asistente din India, concediate după ce s-au filmat în timp ce dansau într-o sală de operație și au postat pe TikTok

Trei asistente medicale au rămas fără loc de muncă după ce s-au filmat și postat pe TikTok în timp ce dansează într-o sală de operație din India, scrie Observatornews.ro

Asistentele medicale, identificate ca Tripti Dasar, Pushpa Sahu și Tej Kumari, s-au filmat la Institutul și Centrul de Cercetare Dau Kalyan Singh PG din Raipur, un oraș din statul indian Chhattisgarh.

Distracția le-a lăsat fără job

Imaginile, pe care le-au și postat ulterior pe TikTok, le surprinde pe asistente îmbrăcate în uniforma medicală dansând pe câteva melodii populare, în timp ce țin în mâini diferite obiecte chirurgicale.

Asistentele trebuiau să lucreze în secția de primiri urgențe a spitalului în acea zi, dar ar fi părăsit posturile. Cele trei au fost concediate la scurt timp după ce superiorii s-au sesizat.

Incidente similare au avut loc pe întreg globul. În Marea Britanie, familiile pacienților cu cancer cărora le-au fost anulate tratamentul în timpul Covid-19 au criticat personalul medical, asta pentru că mulți angajați s-au filmat în ipostaze similare. Videoclipurile au fost create de diferite spitale pentru a ridica moralul într-un moment în care COVID-19 făcea multe victime.

Total
0
Shares
Total
0
Share