Alte știri

Trei incendii au marcat weekendul: La Bălți, Chișinău și Strășeni pompierii au salvat vieți omenești din flăcări

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pompierii din nordul țării au intervenit sâmbătă pentru a lichida un incendiu, care a izbucnit într-o gospodărie particulară din sectorul ,,Izvoraș”, municipiul Bălți, transmite Telegraph.md 

Potrivit IGSU, incendiul s-a produs într-un garaj cu suprafața de 24m2. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care a localizat arderea în cel mai scurt timp, astfel evitând răspândirea flăcărilor spre clădirea casei.

În urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit, iar focul a nimicit bunurile materiale din interiorul garajului. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Totodată, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au prevenit producerea a două incendii în apartamentele din blocurile locative din orașul Strășeni, dar și municipiul Chișinău.

În ambele cazuri, pompierii au stins mâncare pe aragaz, care a luat foc și prezenta pericol pentru locătari, dar și proprietatea acestora.

Potrivit datelor înregistrate de IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 31 situații de risc.

loading...

Comments are closed.