Trei pasageri de pe Aeroportul Chișinău au fost transportați la spital

Poliția de Frontieră anunță câți modoveni au venit acasă, câte persoane au completat declarațiile pe propria răspundere pentru achitarea poliței de asigurare medicală și câte nereguli au înregistrat. Oamenii legii informează că iau toate măsurile împotriva COVID-19.

Potrivit Poliției de Frontieră, timp de 24 de ore, granițele țării noastre au fost traversate de către 2 437 de persoane, dintre care 1 600 de treceri au fost înregistrate pe sensul de intrare în Republica Moldova.

Cei mai mulți oameni au trecut frontiera moldo-română: 780, iar pe cea cu Ucraina – 593 de persoane. Totodată, 227 de pasageri au fost la aeroport și au venit cu ajutorul curselor charter din Londra și Lisabona. Trei călători aveau febră și au fost transportați la spital.

În total, au fost completate și semnate 1 377 de declarații pe propria răspundere privind obligația achitării în termen de 72 de ore a poliței de asigurare medicală. Polițiștii de frontieră au înregistrat și mai multe nereguli. 10 persoane au încălcat regimul de frontieră, un călător a fost depistat cu consemn național, iar un alt cetățean a fost documentat pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și combatere a bolilor epidemice.

În același timp, oamenii continua să apeleze ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră. În total, s-au înregistrat 60 de apeluri.

Citește și: Glodeni: O tânără și-a aruncat pruncul în WC, după ce a născut acasă

Total
0
Shares
Total
0
Share