Trei poliţişti din New York au fost internaţi în spital după ce au băut milkshake-uri cu gust de înălbitor

Trei poliţişti din New York au fost internaţi în spital după ce au băut milkshake-uri de la un restaurant din Manhattan. După ce au consumat o parte din băutură ei au spus că avea un gust suspect, de înălbitor, scrie CNN, citat de Digi24.ro

Agenţii au simţit un gust ciudat când au consumat băuturile din locaţia lanţului de restaurante de pe Broadway. Ulterior, au fost duşi la Spitalul Bellevue, unde au fost anunţaţi că trebuie să rămână sub observaţie medicală.

La restaurantul respectiv a fost demarată o anchetă, iar principala întrebare este dacă a fost un accident sau un act intenționat.

Anchetatorii au recuperat două dintre paharele pe care agenţii le-au aruncat. Unul dintre pahare era pe jumătate plin.

Un martor a declarat că a fost surprins să vadă maşini de poliţie în faţa restaurantului, în cartierul care de obicei e “foarte liniştit”: “Poliţiştii se uitau prin coşurile de gunoi şi ne-am gândit că poate cineva a aruncat ceva acolo”.

“Atunci când polițiștii din New York nu pot lua masa fără a fi supuși unui atac, este clar că mediul în care lucrăm s-a deteriorat la un nivel critic”, a transmis președintele unei organizații a polițiștilor din New York.

Citește și: Fiica primarului din New York a fost arestată în timpul unui protest

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share