Trump spune că este pregătit pentru o dezbatere cu Biden, ”oriunde și oricând”

Donald Trump, fost președinte și viitorul candidat republican la alegerile prezidențiale din SUA, a anunțat că este pregătit pentru o dezbatere „oriunde, oricând” cu rivalul său democrat, preşedintele în funcție Joe Biden, scrie Realitatea.md

Este important, pentru binele ţării noastre, ca eu şi Joe Biden să dezbatem probleme cruciale pentru Statele Unite şi poporul american”, a afirmat Trump pe reţeaua sa, Truth Social.

„De aceea, chem ca dezbaterile să aibă loc, oriunde, oricând”, a subliniat fostul președinte.

În opoziţie, preşedintele Joe Biden a declarat că Donald Trump este „hotărât să ne distrugă democraţia”.

„Vom continua să mergem înainte sau îi vom permite lui Donald Trump să ne tragă înapoi în haosul, dezbinarea şi obscurantismul care i-au definit mandatul?”, a spus Biden într-un comunicat.

O altă campanie între Trump, în vârstă de 77 de ani, şi Biden, în vârstă de 81 de ani – prima confruntare prezidenţială americană repetată din 1956 – este una pe care puţini americani par să o dorească. Sondajele de opinie arată că atât Biden, cât şi Trump au cote de aprobare scăzute în rândul alegătorilor.

Joe Biden şi Donald Trump s-au înfruntat în timpul unei serii de dezbateri în toamna lui 2020. Democratul, fost vicepreşedinte al lui Barack Obama, a câştigat alegerile prezidenţiale.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share