Social

Trupul neînsuflețit al unui ucrainean, găsit într-un pârâu din Orhei. Oamenii legii au reținut un suspect

Pinterest LinkedIn Tumblr

Beție cu sfârșit tragic în raionul Orhei. Un bărbat în vârstă de 56 de ani a decedat, iar unul în vârstă de 53 de ani a fost reținut, fiind suspectat de omor. Potrivit informațiilor, corpul neînsuflețit al victimei a fost depistat în dimineața zilei de miercuri, 16 februarie, în jurul orei 08:30, într-un pârâu dintre satele Brănești și Ivancea, informează Realitatea.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Imediat la fața locului s-au deplasat oamenii legii.

„S-a constatat că victima este un ucrainean de 56 de ani fără înregistrare la domiciliu în satul Ivancea. Ulterior, amenii legii au reușit să rețină pe urme fierbinți suspectul și să reconstituie cronologia celor întâmplate”.

Astfel, s-a aflat că marți, 15 februarie, victima s-ar fi dus în ospeție la un sătean de 59 de ani.

„Ulterior, la același sătean au mai venit încă doi musafiri, printre care și suspectul. După ce au servit mai mult alcool, între bănuitul de 53 de ani și bărbatul de 56 de ani s-a iscat o ceartă, iar suspectul de omor l-ar fi lovit pe oponentul său de mai multe ori în regiunea feței”, mai spune poliția.

Scandalul a fost motivul pentru care, stăpânul gospodăriei, a insistat ca toți cei prezenți să părăsească locuința acestuia.

Miercuri dimineața, bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost găsit mort, iar cel de 53 de ani a fost reținut pentru 72 de ore și cercetat penal pentru omor.

loading...

Comments are closed.