Politică

Tudor Deliu, către Maia Sandu: „Stai cumințică și vezi-ți de treabă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PLDM, Tudor Deliu, a venit cu un mesaj dur către Maia Sandu, după ce lidera PAS a sugerat liberal-democraților că trebuie să stea departe de Vlad Filat.

Deliu acuză că Sandu și-a construit partidul prin racolare de oameni din PLDM și l-a învrednicit pe Igor Dodon la putere, iar acum ar trebui să culeagă roadele.

„Sincer, nu pot să înțeleg îndârjeala cu care Maia Sandu se năpustește asupra PLDM-ului. Ori, poate, prea puțini membri ați racolat?

Stau și îmi aduc aminte când mi-a fost masterandă la Academia de Administrare Publică. Sincer, nu o țin minte. De regulă, profesorii îi țin minte ori pe cei mai buni, ori pe cei mai răi. Maia nu se încadrează în niciuna. Se vede că a venit pentru CV. Și nu înțeleg de ce acum, când ea trebuie să lupte cu Dodon, preferă să lupte cu Vlad Filat. Ori a uitat cine a scos-o în lume? Cine a luptat pentru promovarea Codului Educației prin care s-a făcut renumită. Dacă nu era Chiril Lucinschi, Maria Ciobanu, Iurie Țap, eu, inclusiv întreaga fracțiune PLDM din Parlament, rămânea Maia un simplu Ministru al Educației, ca și apologetul ei, Leancâ”, se arată într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Deliu a adus aminte momentul când Maia Sandu a fost pe scena PLDM, când a fost prezentată publicului. „Parcă și acum văd cum în Piața Marii Adunări Naționale jura credință celor care au scos-o din anonimat. Maia, te rog, ai grijă de partidul pe care l-ai constituit prin racolarea oamenilor din PLDM și care te-au susținut în câteva scrutine electorale. Dar, vorba din popor: „Ulciorul nu merge de multe ori la apă”. Stai cumințică și vezi-ți de treabă. L-ai învrednicit pe Dodon cu putere, culege roadele. Cât privește PLDM, stai fără grijă, nu tu ești persoana care trebuie să vii cu recomandări. Noi avem partid care ia decizii transparente și nu predomină dictatura, ca și la voi, în PAS ( Puterea Asta-i Sandu). Sănătate, și te rog să lupți pentru bunăstare, nu pentru a te evidenția. Cum, cu ce și cu cine, noi decidem și nu avem nevoie de avocați. Îmi cer scuze de la cei care vor citi acest mesaj, dar nu mai pot suferi fățărnicia”, a conchis liderul PLDM, Tudor Deliu.

Citește și: Fracțiunea PSRM propune data de 1 noiembrie pentru organizarea alegerilor prezidențiale

 

loading...

Comments are closed.