Externe

TURCIA // Cinci membri ai unei familii s-au înecat. Fetița de 9 ani și fratele său de 3 ani, au fost găsiți pe fundul lacului, ținându-se de mână

Pinterest LinkedIn Tumblr

O tragedie cumplită a lovit o familie din Turcia, 5 membri ai acesteia murind în apele unui lac de acumulare, informează Safenews.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Printre ei, un băiețel de 3 ani și sora lui de 9 ani. Nenorocirea s-a petrecut la barajul Derinoz, lângă orașul Amasya din Turcia, unde familia sărbătorea cea de-a treia aniversare a lui Levent Cenik.

Presa turcă relatează că băiatul a căzut în apă, iar sora lui de 9 ani, Havvanur Cenik, a sărit să-l salveze. Alte rude s-au aruncat și ele în apă după cei doi copii.

Bunica celor doi, Sultan, în vârstă de 50 de ani, unchiul Emrullah, în vârstă de 19 ani, și mătușa Elif Semiz, în vârstă de 28 de ani, au murit și ei înecați încercând să ajute la salvarea copiilor.

Echipele de căutare și salvare au fost trimise în zonă după ce incidentul a fost raportat autorităților de către trecători. Potrivit salvatorilor, trupurile neînsuflețite ale lui Levent și Havvanur au fost găsite încă ținându-se de mână.

Directorul Brigăzii de Pompieri Amasya, Selim Keles, a declarat:

„Am găsit-o pe Elif Semiz la trei metri de locul unde a avut loc incidentul, iar bunica, Sultan Cenik, în punctul către digul barajului. După un timp, copiii au fost găsiți la o adâncime de 10 metri. Erau unul lângă altul și se țineau de mână”.

Părinții îndurerați ai copiilor, Beytullah Cenik și Gullu Cenik, au fost de neconsolat în timpul înmormântării de a doua zi, a scris cotidianul turc Haberler.

Beytullah a izbucnit în lacrimi la capul copiilor lui, la sicriul mamei și al fratelui, în timpul slujbei.

Citește și: VIDEO // Sute de protestatari care se opun vaccinării au pătruns în sediul unei primării din Franța și au cerut demisia lui Macron

loading...

Comments are closed.