Țuțu a fost amnistiat; PAS-ul și Maia Sandu nu au habar ce trebuie să facă în această situație

Constantin Tutu și toți cei care au participat la omorul lui Alexei Veretco au fost amnistiați și lăsați în libertate.

Între timp Comisiile de evaluare a integrității menite să curețe sistemul justiției de corupți, sunt tot mai puternic discreditate și lovite chiar de oamenii promovați de PAS în cele mai înalte funcții în procuratură.

Munteanu, Plevan și Dragalin sunt acei oameni care sabotează deschis evaluarea procurorilor și folosesc atribuțiile sale de serviciu în acest scop.

Între timp PAS-ul și Maia Sandu nu au habar ce trebuie să facă în această situație, care în mod evident a scăpat de sub orice control.

Aparent acest teatru al absurdului va culmina cu alegerea procurorului general pentru următorii 7 ani.

Cu alte cuvinte, oamenii pe care Parlamentul controlat de PAS i-a numit în Consiliul Superior al Procurorilor, în calitate de mulțumire pentru eșecul strălucit a actualului procuror general interimar Munteanu de a face ordine cu crima organizată și corupția, îl vor declara câștigător al concursului la funcția de procuror general și vor asigura confortul psihologic al grupărilor criminale și a corupților din toate grupările și taberele din țara asta.

Cu regret, nu avem noutăți bune pentru Dvs. Justiția, dreptatea și meritocrația nu vor pogorî degrabă peste Republica Moldova.

Ștefan Gligor, președintele Partidului Schimbării

Total
0
Shares
Total
0
Share