TV8 o acuză pe Silvia Radu că angajații ANSP nu și-au primit salariile! Ministra Sănătății prezintă dovada că salariile deja sunt achitate

TV8 o acuză pe Silvia Radu că angajații ANSP nu și-au primit salariile, Ministra Sănătății prezintă dovada că salariile sunt deja achitate, guvernul filip, pdm, partidul democrat, republica moldova

Mai multe surse media de la Chișinău au titrat astăzi dimineața. “Ministra Sănătății, Silvia Radu, nu s-a ținut de cuvânt. Angajații ANSP nu și-au primit salariile” (vezi tv8.md). La scurt timp, Silvia Radu a reacționat public pe pagina sa de Facebook: “Vă atașez pozele care arată că s-au plătit drepturile salariale angajaților”.

Ministra Sănătății afirmă că s-a început o campanie de denigrare împotriva sa. “Fără să consulte comunicarea oficială a Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, fără să ceară un punct de vedere la minister, ei publică informații false. Sunt buni la dezinformare, deși în rest se laudă că respectă Codul Deontologic”, a spus Silvia Radu.

În acest context, ministra Sănății, Muncii și Protecției Sociale a atașat pozele care arată că s-au plătit drepturile salariale angajaților. “A fost un efort ca în 3 zile să reparăm ce nu s-a făcut în 2 luni, dar l-am dus la bun sfârșit. Totodată, le propun ziariștilor deontologi să consulte și comunicatul de presă emis de Agenția Națională pentru Sănătate Publică”, a mai spus Silvia Radu.

Vedeți mai jos dovezile prezentate de doamna ministru:

Total
0
Shares
Total
0
Share