Social

Uber lansează primul Raport global de evaluare a utilizatorilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Compania Uber a decis să lanseze primul Raport global de evaluare a utilizatorilor, transmite Telegraph.md

În urma analizei ratingul primit de către pasagerii săi, Uber a lansat primul Raport global de evaluare a utilizatorilor.

Raportul prezintă topul țărilor și orașelor în care utilizatorii au cel mai bun rating în aplicație și momentele în care au cele mai mari șanse să obțină 5 stele.

Top 20 de țări cu cele mai bune evaluari

 1. Croația
 2. Paraguay
 3. Germania
 4. Ucraina
 5. Polonia
 6. Spania
 7. Portugalia
 8. Argentina
 9. Chile
 10. Japonia
 11. Italia
 12. România
 13. Ecuador
 14. Brazilia
 15. Taiwan (ROC)
 16. SUA
 17. Austria
 18. El Salvador
 19. Republica Cehă
 20. Guatemala

La nivel global, 1 ianuarie este data calendaristică cu cele mai slabe evaluări pentru utilizatorii Uber, pe când 31 decembrie și 2 ianuarie sunt cele mai bune zile. Se pare că perioada sărbătorilor de iarnă este specifică evaluărilor slabe, urmată de Ziua Recunoștinței și Halloween.

Scopul evaluarilor Uber

Evaluările Uber au scopul de a încuraja respectul între pasageri și șoferi și de a consolida comunitatea Uber. La finalul fiecărei curse, călătorii și șoferii au posibilitatea de a se evalua reciproc, folosind un rating de la 1 la 5 stele, în funcție de experiența călătoriei lor. Ratingul general al fiecărui șofer și utilizator este afișat ca o medie.

Feedback-ul este anonim. Nici șoferii, nici pasagerii nu pot vedea câte stele au primit după o călătorie sau ce rating are o persoană anume. Astfel, feedback-ul sincer, constructiv și respectuos este benefic pentru întreaga comunitate Uber.

Citește și: De ce e bine să ascultăm muzică ritmată

 

 

loading...

Comments are closed.