UE oferă Republicii Moldova 5 milioane de euro. Care este destinația banilor

Uniunea Europeană a lansat un apel de propuneri cu un buget total de 5,5 milioane de euro care urmărește dezvoltarea și consolidarea capacităților societății civile. Propunerile pot fi depuse până pe 23 octombrie, scrie IPN.

Obiectivele principale ale proiectului țin de participarea activă la dialogul politic la nivel național, dar și implementarea și monitorizarea planurilor și programelor de dezvoltare ale Uniunii Europene și ale autorităților naționale. De asemenea, implicarea în promovarea egalității de gen și incluziunii tinerilor, dar și îmbunătățirea comunicării dintre societatea civilă și cetățeni, pe de o parte, și autorități, pe de altă parte, în domenii precum politica locală, securitatea și migrația.

Delegația UE în Republica Moldova va organiza o sesiune de informare pe 22 septembrie. Doritorii de a participa la sesiunea de informare sunt rugați să expedieze un e-mail de confirmare până pe 15 septembrie, la adresa delegation-moldova-operations@eeas.europa.eu, indicând: numele, prenumele, naționalitatea și adresa de e-mail ale persoanelor care urmează să participe, precum și organizația lor (maximum doi participanți per organizație).

Total
0
Shares
Total
0
Share