Ultima oră! 35 de morţi şi 48 de răniţi în Iran, într-o busculadă la funeraliile lui Soleimani

ambuscada la Funerariile lui Qassem Soleimani, Qassem Soleimani, general din Iran, general iranian, Iran, SUA, Drona a ucis un general, general iranian, armata iraniana, armata SUA, orientul mijlociu, conflict militar
 

Treizeci şi cinci de oameni şi-au pierdut viaţa şi 48 au fost răniţi marţi, într-o busculadă care a avut loc în timpul funeraliilor generalului iranian Qassem Soleimani, ucis la sfârşitul săptămânii trecute într-un atac american cu dronă, a relatat pe site-ul său Clubul Tinerilor Jurnalişti, afiliat postului public de televiziune al Iranului, Press TV, transmite Reuters, citează Agerpres.

Busculada s-a produs în oraşul Kerman (sud-estul Iranului), unde ceremonia de înhumare a generalului Soleimani a scos în stradă zeci de mii de persoane.

Într-o intervenţie la televiziunea de stat, directorul Organizaţiei pentru Situaţii de Urgenţă, Pir Hosein Kolivand, a declarat că tragedia s-a produs din cauza afluenţei masive de cetăţeni la funeraliile din Kerman. ”Din nefericire, mai multe persoane (…) şi-au pierdut viaţa, a afirmat el.

Citește și: Nostradamus a PREZIS pentru 2020 un război cu IRAN iar TRUMP ar putea fi demis

Total
0
Shares
Total
0
Share