Politic

ULTIMA ORĂ // Alexandr Slusari publică nota SIS despre Dorel Musteață și Nina Cernat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alexnadr Slusari, ex-deputat, lider al PPDA:

Aceasta este nota informativă de la SIS pe Dorel Musteață și Nina Cernat. Vedeți despre câte apartamente, case de lux, terenuri și automobile este vorba. Vedeți cine cu cine sunt cumătrii și cine a deservit pe Platon în cadrul operațiunii Laundromat.

Nu comentez mult! Puteți citi singuri și să faceți concluzii!

Mă bucur că s-a pornit lupta cu îmbogățirea ilicită, în special în rândurile judecătorilor. Dar important ca acest proces să nu fie unu selectiv și să nu fie condus de cel, care în perioada lui Plahotniuc s-a înfruptat pe deplin din treuca oligarhului.

După cum vedeți, domnul Stoianoglo a avut toată informația la dispoziția din ianuarie 2020, însă nu a pornit dosar penal. Atunci Dorel Musteață era loial regimului Dodon-Platon, iar mai apoi, probabil domnul Procuror General s-a gândit la târguri politici. Evident că aceeași informația a primit și doamna Sandu, și domnul Litvinenco și doamna Stamate. Însă dânșii au preferat să „reformeze” justiția cu Dorel Musteață și Nina Cernat.

Aștept reacția la aceasta nota informativă și abrogarea hotărârii parlamentului privind numirea lui Musteață în funcția de judecător CSJ!

Ar putea fi o imagine cu 1 persoanăNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Ar putea fi o imagine cu 1 persoanăNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

loading...

Comments are closed.