Politic

Ultima oră! Andrei Năstase i-a spus PAS Maiei Sandu și s-a lansat în campania electorală pentru Primăria Chișinău!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În ciuda faptului că Platforma DA și PAS au semnat un protocol de colaborare, Andrei Năstase a organizat astăzi o conferință de presă prin care a anunțat că Platforma DA va participa pe cont propriu la alegerile locale anticipate din Chișinău și Bălți.

Conform declarației adoptate în cadrul Consiliului Național Politic al Platformei DA, Andrei Năstase a fost desemnat drept candidat pentru funcția de Primar General al municipiului Chișinău.

Platforma DA îndeamnă PAS-ul Maiei Sandu să-l susțină pe Andrei Năstase ca fiind candidatul unic pentru funcția de Primar General al municipiului Chișinău.

Din cele declarate în cadrul conferinței de presă de către Inga Grigoriu, reiese că Platforma DA nu a coordonat cu PAS înaintarea candidaturii lui Năstase pentru alegerile locale din municipiului Chișinău.

Anterior, în cadrul mai multor emisiuni televizate, Năstase și-a exprimat nemulțumirea pentru faptul că Maia Sandu nu acceptă condițiile Platformei DA de a forma o listă comună pentru alegerile parlamentare – partitate și egalitate.

 

loading...

Comments are closed.